söndag 20 november 2011

Helgens bravader

Funderade ett tag på att försöka mörka min helg och inte låta er få reda på vilken dålig (tränings-) människa jag varit. Helgen började kanon; i fredags körde jag och Gustaf ett bra intervallpass på gymmet. 4x4 på crosstrainer. Jobbigt som tusan men grymt skönt efteråt! Sen gick vi ut och käkade indiskt. Gustaf frossade i sig av en buffé medan jag åt en god tandoori-kycklinggryta.

Igår hade vi alla möjligheter att ge oss ut och träna, men vi var båda slöa och hade inte haft någon vilodag på länge så det slutade med att vi bestämde oss för att vila och istället hoppades vi på att vi skulle kunna vara i skick att träna idag istället.

Igår kväll var vi på "gåsamiddag" hos Sophie och Mikael. Till skillnad från "Fars gås"-middagen var det faktiskt gås vi åt också. Och svartsoppa till förätt. Gustaf festade till det med att knapra i sig en hals också, men jag stod över. Hade nog klarat mig utan soppan också faktiskt. ;-) Men gåsen var fantastiskt god! =) Nya favorittillbehöret som jag upptäckte var brysselkål. Gud vad gott! Har inte haft några cravings för det innan men nu så.

Svartsoppa och gåshals

Behöver jag säga att vi inte tränat idag heller?

Festen var kanonlyckad och vi tog en taxi hem vid halvfyra-tiden eller så. (Lite diffust kan man väl säga...) Fördrinken serverades vid halv sex så vi hade många timmar på oss att vätska upp! Men jag pratade i alla fall om träning vid flera tillfällen under kvällen. ;-)

På hemvägen delade vi en taxi med ett par som skulle vidare till Lomma så vi hoppade av en bra bit hemifrån och tyckte glada i hågen att vi kunde gå sista biten hem. Så lite motion fick vi i alla fall! ;-) "Prästens lilla kråka" hade sett stabil ut i sammanhanget.

Bakfylleångesten är påtaglig. Nackdelen med att sällan vara ute och dricka till är att man hinner glömma hur hemskt det är och vilken dålig människa man känner sig som efteråt.

Självklart har vi ätit pizza idag. Och sjävklart har vi druckit CocaCola. Och ätit popcorn. Vojne vojne.

Bakfyllemat av högsta klass

Men i morgon är en annan dag. Och nu är det slut på förlustelser som inkluderar alkoholhaltiga drycker och exkluderar träning för ett bra tag framöver....

3 kommentarer :

 1. hmmm ja nu är det dags att skärpa sig...;)...pekpinnnen kommer fram

  SvaraRadera
 2. Äh, man måste få ha lite kul ibland för välbefinnandet :)

  SvaraRadera
 3. Håkan: Jepp Coach, nu jäklar är det fokus! Dubbla pass idag och fortsättning följer...

  Håkan T: Jo. Fast jag har hört rykten om att man kan ha kul utan sprit också så jag tänkte testa det! ;-)

  SvaraRadera