måndag 7 november 2011

Var är snön och kylan?

Inte i Bruksvallarna i alla fall. Planen var ju att jag, Gustaf, Håkan och Anna skulle åka upp till Bruksvallarna på torsdag men nu är det tyvärr avbokat. Vi skulle ju inte åka upp för att åka Bruksvallsloppet utan för att titta på tävlingarna och kunna träna lite. Med tanke på snösituationen där uppe nu och att juniortävlingarna redan är inställda hade vi inga förhoppningar om att det skulle bli några spår för träning. Det hade blivit en väldigt lång resa "bara" för att titta på tävlingarna så nu får vi följa tävlingarna på distans här hemifrån om de körs och träna vidare utan snö...
Idag ringde de från stugbyn till Håkan och undrade om vi verkligen skulle åka upp. Franska landslaget var tydligen spekulanter på vår stuga och Håkan lämnade med varm hand över den till dem.

Trist, men helt och hållet rätt beslut.

3 kommentarer :

 1. De sa på SR Jämtland att tävlingarna blir av i Bruks nu... Det var ju ytterst "gentilt" att ge den till fransmännen :)

  SvaraRadera
 2. Jo, att tävlingarna blir av har jag inte tvivlat så mycket på. Men att det skulle bli några spår över för oss stackars skåningar att träna i är väl mer tveksamt...Nu får det bli crosspass på gymmet och titta på tävlingarna på TV istället! =)

  Hoppas fransmännen är jäkligt tacksamma...=)

  SvaraRadera
 3. Jag hade ju siktat in mig och se er på TV... :-)

  SvaraRadera