tisdag 8 november 2011

SM i SkiErg

Idag fick jag vetskap om att det faktiskt finns ett Svenskt Mästerskap i min nya favoritmaskin på gymmet: SkiErg! Tävlingarna går i Göteborg den 3:e och 4:e december och det låter som en grejj man bara inte får missa! Distansen är 300 m och det finns en damklass och en herrklass. Det är väldigt frestande att ställa upp även om jag inte har någon som helst uppfattning om motstånd och förnedringsrisk. =)

Om inte annat hade det gett bra material till bloggen (funkar förnedringsbloggande lika bra som förnedringstv?) och varit sjukt inspirerande att se alla andra som aspirerar på mästerskapstiteln! ;-)

Blir nervös och peppad bara jag tänker på det...

Jag ska suga på den karamellen lite till och se hur intresset är bland folk i klubben!

1 kommentar :

  1. Jag hakar!! Det kommer bli Stort!
    http://www.concept2.com/sranking03/rankings.asp
    Där kan du kolla vilka tider folk gör :)

    SvaraRadera