måndag 14 november 2011

Att motstå en förförisk SkiErg

Var lite orolig efter gårdagens pass om jag varit för ivrig att komma igång och träna. Men hostan och nästäppan är i stort sett borta och jag har mått kanon idag! Det var nog helt enkelt lite rullskidåkning som behövdes och jag tror minsann att jag körde ifrån de sista bacillerna där ute i skogarna utanför Ljungbyhed. =)

Hade lite lite ont i halsen på eftermiddagen idag men tror mest det beror på allt hostande tidigare i veckan så jag och Gustaf stack iväg en sväng till gymmet för ett lugnt och sansat styrkepass. 

SkiErgen stod där och glänste och försökte locka med mig på intervaller och att maxa 300 m för att se hur formen är inför ett eventuellt SM i SkiErg. Men jag lyckades motså dess charm och gav mig på ett rent styrkepass utan några pulshöjande moment. 

Körde chins, dips, bänkpress och lite annat smått och gott. 
Långt ifrån något höjdarpass resultatmässigt, men riktigt skönt att vara på gymmet igen. Imorgon hoppas jag på att kunna köra ett lite tuffare intervallpass. 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar