fredag 18 november 2011

"Skånsk tös mot eliten"

Idag kom senaste numret av Vasalöparen och tänka sig där på sidan 72 fanns en liten artikel om mig och teamet! =)Jag känner att jag måste gå ut och dementera den där "karaten i ungdomsåren". ;-) Vet inte var Erik W fått detta ifrån för karate har jag aldrig pysslat med. Däremot boxning! 7 matcher. 5 vinster och 2 förluster. Ett par blåtiror rikare och mycket näsblod och ett antal hjärnceller fattigare.

Tacka vet jag rullskidåkning. ;-)

Nu ska jag iväg till gymmet och fira att helgen är här med ett intervallpass på crosstrainer! =)

8 kommentarer :

 1. Skitkul! Fick mig en liten överraskning när jag bläddrade igenom Vasalöperen :)

  SvaraRadera
 2. Men du står ju vinklad åt fel håll....du skulle ju ha visat den andra armen istället :)
  När jag kom hem idag och såg tidningen så letade jag snabbt upp din artikel. Vilken press jag fick, får gå några vallakurser tror jag ;)

  SvaraRadera
 3. Haha, jag minns blåtirorna. Det var nån gång du la en hel dag på att vara vänd åt "rätt" håll så att man inte skulle notera det :)

  /Andreas

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentarerna! Kul! =)

  Håkan: Det var det första jag tänkte när jag såg bilden också. =)
  (För er som inte vet är det Rullskidspecialistens logga på andra armen...Håkan = rullskidspecialisten...)

  Andreas: Ja, det var lite traumatiskt att gå på högskola (eller var som helst för den delen) med en blåtira. Kändes som att alla förutsatte att man blev misshandlad av sin man...

  SvaraRadera
 5. vad skoj att se ett bekant ansikte! ingen press nu va? :-) men skämt åsido så tror jag det är riktigt bra bara det att ge uppmärksamhet åt ambitiösa och på så sätt motivera flera.

  SvaraRadera
 6. Shit, missade jag att ändra kampsport!!! Jag ber om ursäkt. Ge mig en smocka nästa gång vi ses :)

  SvaraRadera
 7. Lasse: Nädå, ingen press alls. =) Jag kan ju tillkännage att rubriken kanske inte riktigt stämmer överens med min målsättning...;-)

  Erik: Det ser jag fram emot! Det var så himla längesen jag fick slå på nån nu så det är inte annat än att man blir lite sugen ibland...;-)

  SvaraRadera