torsdag 17 november 2011

In a pink world

När jag köpte nya skor i våras provade jag fyra par skor. Tjejjen som jobbade på Runners Store ursäktade sig när hon kom ut med det tredje paret rosa skor. Den gången var det dock de neon-orangea Saucony-skorna "Triumph Vizipro" som satt bäst och blev skorna som fick följa med mig hem. 

Gick förbi Löplabbets tjejbutik i Malmö idag och slogs återigen av färgrikedomen i skyltfönstret. En vacker kavalkad av ljusrosa, mörkrosa och lila. 

Är alla tjejer verkligen så tokiga i rosa?


5 kommentarer :

 1. Hej Fia!
  Jag är lite tokig i rosa!!
  Hittade precis till din blogg och insåg att vi delade en del intressen, vilket gör läsningen en stor portion mer intressant. Jag tror bestämt att vi hade vår mer eller mindre framgångsrika karriär inom orienteringssporten samtidigt ;-) Lite kul!
  Jag har precis köpt ny skidutrustning och längtar till snön. Till våren skulle jag vilja prova rullskidor också, men är lite fundersam över hur man bromsar?! Fegis som jag är ;-)

  Ha det gött!
  Anna

  www.drommenometthuspalandet.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!

  Kul att du hittat min blogg!
  Min orienterings-"karriär" är inget jag skryter om direkt så jag hoppas du låg långt före mig i resultatlistorna! ;-)

  Kul med ny utrustning!
  Håller tummarna för att det blir lite snö så man kan åka skidor även här i Skåne i år. Känns lite hopplöst just nu...

  Rullskidor är bra och kul på alla sätt, men något riktigt effektivt sätt att bromsa finns inte! ;-) Man kan typ ploga lite som på snö för att få ner farten. Samma sak om man sätter ner stavarna framför sig.

  Man får helt enkelt planera sina rundor så man inte kör i för branta backar med för lättrullande hjul eller backar som slutar i korsningar och sådär.

  Det är klart att du ska testa rullskidor! =) Det är väldigt härlig vår- och sommarträning! Den här tiden på året är det mest ett nödvändigt ont...=)

  Ha det gött du med!

  SvaraRadera
 3. Hej Fia!

  Jag var nog på samma plats som du i listorna tror jag, det var min dåvarande pojkvän (Martin) som fick mig till att vara med, det var ganska kul ändå fast att inte var så lysande! Visst var du med Maria i OK Kompassen.

  Ja jag får väl samla mod o investera till våren, eller ifall snön håller sig borta från oss i Skåne så kanske det blir tidigare!
  Trevlig helg!
  Anna

  SvaraRadera
 4. Vänta bara - jag har alltid varit väldigt, väldigt anti-rosa, men nu på äldre dar har jag rentav börjat tycka att det är en lite trevlig färg - speciellt på träningskläder ;-)
  F.ö. så kastade jag mig över nya Vasalöparen lite extra snabbt idag :D

  SvaraRadera
 5. Jag är faktiskt lite orolig för att det kommer med åldern! ;-) Jag har redan hittat ett par rosa skor som jag skulle vilja ha! =) (Icebugs anima bugrip. Så snygg. Fast den är rosa! ;-)) Men det stör mig lite när det inte finns något att välja på, och att tjejkläder "alltid" ska ha nån liten blomma eller rosa detalj...

  Visste inte att Vasalöparen kommit men visst låg den i brevlådan ja! =) Måste nog gå ut och dementera det där med att jag hållt på med karate. Vet inte vart Erik fått det ifrån...

  SvaraRadera