tisdag 19 november 2013

Ups and downs

Förrförra veckan hade jag en riktigt bra träningsvecka med nästan 14 timmars träning. Jag fick till en bra mix av pass med mycket rullskidåkning och totalt 1 h A3.

Jag körde klassiskt distanspass med klubben, stavlöpning under Oskar och Adams ledning på St Hans, klassiska klubbintervaller, styrka och ett eget distanspass skate. Veckan avslutades med drygt 2,5 timmar stakning i konstant regnande och ett spinningpass på gymmet.

Det var första gången jag testade Actics spinningpass och det var riktigt tufft och kul! Jag var ganska sliten efter veckan och förmiddagens stakpass men skrapade ändå ihop 18 min A3 på den 1,5 h långa passet. Det har potential att bli ett riktigt bra A3-pass med andra ord.

Det var de positiva "nyheterna".

Nu över till förra veckan, min sämsta träningsvecka på jag vet inte hur länge. Flera år?

Förra veckan tränade jag 3 h och avslutade träningsveckan med 4,5 min "plankan" på söndagskvällen efter en helt hysterisk vecka med jobb och lägenhetsrenovering.

Få timmars sömn, dåligt med mat och stress över allt som skulle hinnas med och allt som inte hanns med. Men efter en galet produktiv helg börjar läget vara under kontroll. Skönt!

Bruten Triac 2.0
Bra eller anus?

Sket sig redan på första punkten...
(Fast vi blev kompisar ändå och tapetångaren är numer min nya favvopryl!)

Mäklarbild hallen

Hallen minus fasta garderober och brun 70-tals panel 

Inflyttning senast 31 dec.
Jodåsåatt...

Dock hann jag inte hem till klubbpasset idag och med tanke på hur trött jag var på eftermiddagen så hade jag inte så stora förhoppningar om att få till något vettigt pass. Efter att ha varit ute med Gösta en sväng och konstaterat att det var perfekt väder att springa i lyckades jag samla ihop mig och snöra på mig Adiosen och ge mig ut. Planen var att känna efter hur det kändes på uppvärmningen och göra ett försök att köra tröskelintervaller.

Det var så jäkla gött att röra på sig och det var det skönaste tröskelpasset jag någonsin sprungit. :) Jag körde 5x8 min med 2 min aktiv vila. Jag fick upp pulsen hur lätt som helst och hade ingen mental kamp med mig själv överhuvudtaget. Jag bara sprang och log och var sjukt nöjd med tillvaron. :) Det blev 36 min A3 och 1 min A3 när jag inte kunde låta bli att trycka på lite hårdare de sista 8 minuterna.

En bra start på träningsveckan med andra ord.

Hoppas på en lika bra fortsättning....


Gösta är lite orolig (med all rätt!) för att han inte
ska ha någonstans att bo efter den sista december...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar