fredag 2 mars 2012

På plats i bröllopssviten!

Efter en tidig morgon och en lång dag i bussen är vi på plats i Mora och har gjort oss hemmastadda i bröllopssviten i gula villan på Hotell Kung Gösta. (Det är inte riktigt lika romantiskt som det låter. Jag delar dubbelsängen med Lennart efter luftmadrasshaveri, Gustaf sover på en luftmadrass på golvet och i rummet finns även tre andra björnstorpare. ) Mysigt så det förslår!

Röda rummet a.k.a. "bröllopssviten"

Lennart och sänghimmeln

Innan kvällsmaten sprang vi iväg en snabbis till Vasaloppsmässan och hämtade ut våra nummerlappar och fixade med seedningen. Skönt att ha det klart och slippa bry sig om det imorgon. Sen åt vi pasta och köttfärssås och provsmakade alla efterrätter på efterrättsbuffén på hotellet. Gott!

Nu måste jag pumpa Gustafs luftmadrass som kompensation för att han bytt trugor och fixat med mina valla. Ganska bra deal! ;-)

Snart sovdax. Imorgon ska det provas skidor i Hemus!

Lasse tycker det är jättekul att valla!

Mora-Nisses kusin bor på hotellet!

Lennart och Björnstorps IF - Skånes stoltheter!


2 kommentarer :

  1. Mora-Nisses kusin ser inte speciellt deffad ut. Han måste ätit upp sig rejält inför Vasaloppet.

    SvaraRadera
  2. Ja, han verkade inte riktigt vara i högform och var alltid i närheten av hotellbuffén när jag mötte honom. (Inte för att vara otrevligt eller så men han hade riktigt grisigt bordsskick också!) Men grymt kul att se honom trots allt! ;-)

    SvaraRadera