onsdag 29 februari 2012

30 000 sidvyer

Det är jättekul att se att antalet läsare av bloggen ökat konstant sen jag började skriva här. Idag passerade jag 30 000 sidvyer. Senaste månaden har jag haft ca 7200 sidvisningar och bara igår nästan 500.


Bland de mest lästa inläggen hittills hör de olika intervjuerna i Hjulkalendern. (Lite missvisande kanske eftersom Tobias Westman säkert läser inlägget om sig själv dagligen som en liten egoboost....;-))

Inlägget om Marcialonga och inlägget med min "spännarbild" ligger också bra till på topplistan över mest visade. Intressant! ;-)

Tyvärr har nog dock vissa som googlat blivit besvikna när de hamnat på min blogg och inte hittat vad de sökt. Tex. personen som googlade på "vad innehåller IKEA:s korv" och hamnade här eller de som googlat efter "Fatcamp Stockholm" och hamnat här. Kan även tänka mig att de som sökt på "Marit Björgen rygg" inte var så intresserade av min ryggtavla och att de som sökt på "gonorre" var ute efter något helt annat än den här bilden i det här inlägget.

Yihaa! Nu har jag även lyckats slå rekord i antal länkar i ett och samma inlägg! ;-)

Det är verkligen jättekul och inspirerande att så många hittar hit.
Ni motiverar mig att skriva och därmed indirekt att träna ännu mer och hårdare! =)

Stort tack för det!

11 kommentarer :

 1. För oss nybörjare, som är från samma del i landet, har du varit en fantastisk inspirationskälla, och ibland läromästare. Jag läser en del bloggar och din är den bästa. Lycka till på söndag, och fortsätt inspirera...

  SvaraRadera
 2. Jag har nästan precis hittat hit, men hoppas på fortsatt bloggande så jag kan inspireras till säsongen 12/13

  SvaraRadera
 3. Tack Anders! Det var verkligen snällt sagt. =) Antar att du också kör på söndag? Stort lycka till i så fall!

  Sara: Kul att du hittat hit! Jag lovar att hänga i med bloggen framöver. Nu efter Vasaloppet börjar säsong två med massor av rullskidåkning och träning inför Stockholm Maraton. Och såklart uppbyggnad för Vasaloppet 2013! =) (Som ordspråket lyder: En skidåkare föds på sommaren! ;-))

  SvaraRadera
 4. Jag vill också tacka för en inspirerande blogg! Jag och en tjejkompis håller på med en svensk klassiker och på söndag är det dags för vårt första Vasalopp. Det ska bli så roligt! Det är inspirerande att läsa din blogg och se att om man bara vill och om man satsar så kan man komma långt! Lycka till på söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elin! Hoppas Vasaloppet gick bra för er! =)

   Radera
 5. Det beror nog mer på det faktum att du är tjej, ser rätt bra ut och åker längd snarare än att du skriver om själva träningen! Bara en gissning!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill gärna ha ett förtydligande av ovanstående kommentar! Jag förstår inte din poäng.

   Radera
  2. Av alla som åker VL så är ca 10% kvinnor. Behövs inga studieskulder för att räkna ut resten! Finns inget intresse i att följa en medelmåttig manlig bloggare när "konkurensen" är såpass stor. Som tjej blir du relativt "unik" i sammanhanget och får således många läsare av den anledningen (mig inräknat). Inget illa menat bara en reflektion över alla dina sidvyer. Keep on training!!:)

   Radera
  3. Intressant att du verkar tro att det räcker att "vara tjej, se rätt bra ut och åka längd" för att få läsare till en blogg. Jag tror det inte. Jag följer för övrigt flera "medelmåttiga" både manliga och kvinnliga skidåkares bloggar för att jag tycker att de skriver bra, intressant och inspirerar mig. Och av motsatt anledning följer jag inte många duktiga skidåkares bloggar. Men det är ju bara jag.

   Radera
  4. Nopp, det räcker inte men det hjälper!

   Radera
 6. Å jag har ingen aning om hur jag hamnade här....det var väl ordet sidvyer antar jag. Trots att jag skriver om heeelt andra grejer passade det ganska bra för jag är skidnörd och ska åka Vasaloppet 2015 för första gången i mitt liv. Egentligen hade Vansbro varit bättre för mig eftersom jag är gammal simmare men jag har blivit lite kräsen med fryset på äldre dar...Iallafall, check out voltairesvardag.blogspot.se för svavelosande reflektioner över en sexbarnsmammas vedermödor både på läkarjobbet, på rullskidan och i den förbannade tvättstugan! Good luck i Spåret!

  SvaraRadera