fredag 24 februari 2012

På väg till Tjejvasan!

Jepp, nu sitter vi i bilen igen på väg upp till Dalarna. Det blir ett fasligt resande den här månaden. Vi åker upp till Gustafs farmor i Vikmanshyttan idag och hem på söndag. Sen upp igen nästa fredag då vi åker med Björnstorps Vasaloppsresa. Gustafs föräldrar och Gösta är redan i Vikmanshyttan och väntar på oss.

Det har varit väldigt tomt i lägenheten i veckan utan Gösta. Ingen som kommer och försöker smyga upp i sängen på morgonen, ingen som ligger och snarkar i soffan och ingen som håller på att vrida kroppen ur led i brist på svans att vifta med när man kommer hem...Ska bli kul att träffa honom igen! =) (Säger tjejen som aldrig varit så förtjust i djur men blev störtförälskad i en fransk bulldog för några år sedan och efter det inte kunde släppa tanken på att ha en egen liten kompis...)

Gösta innan han växte ifatt sina öron

Igår var jag ute hos Håkan och Lotta på Huselius Skidsport och hämtade världens snabbaste skidor och lite fästvallor som kan bli aktuella för morgondagen. Stort tack till Håkan för vallahjälpen! Väderprognoserna har varierat ganska mycket senaste dagarna. Just nu ligger det runt nollan, +/-1 och solsken. Sol är ju aldrig fel! Får se hur det utvecklar sig och hur jag ska valla när det närmar sig...

Nervositeten har smugit sig på, men framförallt är jag väldigt peppad att få åka Tjejvasan! Jag ser fram emot de tre milen mer än Vasaloppet just nu. Det ska bli kul med ett kortare och snabbare lopp; lite mer som en rullskidtävling och det gillar ju jag såklart! =)

Jag återkommer med rapporter under helgen.
Ha en trevlig helg på er!

1 kommentar :

  1. Ha kul och kom ihåg Stenmark, 'de e bar å åk'!
    Lycka till!

    SvaraRadera