onsdag 15 februari 2012

Bruksvallarna - I ♥ you!

Ja, kärleken bara flödar här i Bruksvallarna. Igår var det "Alla hjärtans dag" och hur kan man bättre fira denna kommersiella högtid än att åka två pass skidor i Bruksvallarna? Vädret var inte så kärleksfullt men det fick duga. På förmiddagen åkte vi två mil i snöväder och bristfälliga spår, men det kändes helt ok trots allt. På kvällen tog vi bilen bort till Funäsdalens IP och körde ett par svängar skate på elljusspåret där. Eller körde och körde. Jag hängde på stavarna i de branta uppförsbackarna så jag fick ont i armbågen igen. Tvåan är ett aber. Jag börjar fatta hur den ska gå till men det verkar vara lite för långt mellan hjärnan och fötterna. Men när man får en kort stund av något slags flow i åkningen så är skate underbart! Jag hoppas på fler sådana stunder framöver! =)

På kvällen fixade jag och Lasse en romantisk middag för 8 i stugan. Räkpasta, vitt vin och tända ljus till tonerna av "I will always you". (Det vita vinet inhandlat utan leguppvisning!!! För första gången! Frågan är om det var för att Bengt-Åke var med, för att vi är ute i en håla där ingen bryr sig eller för att jag i och med 30-årsdagen helt plötsligt börjat se vuxen ut? ;-)) Till efterrätt bjöds det på Lasses limesorbet med blåbär. Mmm.

Idag har vi varit ute på ett riktigt monsterpass. Strax över fyra timmar slutade passet på. Det var skönt att komma ut på ett riktigt A1-pass; jag kör alldeles för få sådana. Vädret var kanon och det var inte särskilt kallt så det var riktigt njutbart! Armbågen strulade i början men verkade inte bli värre och jag försökte avlasta den så gott det gick. Det gick förvånadsvärt bra att ta sig runt trots allt och det blev ett riktigt bra pass idag.

Utsikt från stugan igår

Utsikt från stugan idag

På gatan där vi bor

Kass bild, härligt pass

På eftermiddagen har vi inte gjort många knop. Håkan och Bengt-Åke har varit ute och fyllt badtunnan med vatten och börjat elda i den så nu väntar vi på att den ska bli varm nog för att krypa ner.  Men först ska vi äta. Gustaf står för matlagningen ikväll och "Italiensk kycklingpasta" står på menyn.

Life is good! 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar