söndag 26 februari 2012

Foto och film från Tjejvasan

Jag fick ett mail från Erik Wickström idag med en bild som han tagit på mig under Tjejvasan:

Jag (nr. 1151) ca. 2 km in i loppet
Foto: Erik Wickström

Han konstaterade även att det här måste vara mitt bästa lopp hittills i "karriären" och så här dagen efter så kan väl även jag konstatera att det måste varit det även om jag sällan/aldrig är helt nöjd efter en tävling. Men det är ju det som är kul med träning och tävling också: Det finns alltid saker att förbättra, testa och göra annorlunda! Och det är ju det som driver en att träna vidare till nästa års Tjejvasa/Vasalopp eller vad det nu är för tävling...

Här är en film från starten som Gustaf filmade. (Jag åker in i bilden 0.33)Och här en från målgång:Är lite mör i rygg och axlar idag men annars pigg som en mört och redo att ladda om inför nästa helg! Det är strålande väder och jag ser inte direkt fram emot att spendera hela dan i bilen...

På fredag morgon bär det av norrut igen....

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar