torsdag 9 februari 2012

På plats i Orsa Grönklitt!

Nu är vi äntligen på plats i Orsa Grönklitt efter en lång dag i bilen. Gösta var lite lätt uttråkad under resan men det gick ändå väldigt bra. Och när vi stannade till i Mora för att köpa finaste vinterjackan till honom i djuraffären var hela bilresan förlåten!

Stiliga Gösta i sin nya vinterkostym

Det känns så otroligt lyxigt att sticka iväg IGEN så snart efter Italienresan. (Om någon är avis och undrar hur vi kan vara lediga så mycket så kan jag upplysa om att vi hade en futtig 1,5 veckas semester i somras för att hamstra semester inför skidsäsongen...;-)) 

Den här gången åker vi först till Orsa Grönklitt för att åka Orsa Ski Marathon på lördag och sen ska vi vidare upp till Bruksvallarna för att vara där och träna och götta oss en vecka. Skoter är bokad till på fredag! Yihaa! Fast mest ser jag såklart fram emot att få ligga och nöta på skidorna. Och så ska det bli kul att äntligen få åka lite mer skate.

Orsa Ski Marathon ska bli spännande. Det känns skönt att vi har hela morgondagen på oss att reka banan och testa vallor och grejjer. Det verkar vara en hyfsat kuperad bana så det blir intressant att se vad jag kan prestera. Kör nog på samma taktik som på Marcialonga tror jag. Lugnt och avslappnat uppför och fullt ös på stakpartierna á la rullskidstävling. Hoppas bara armbågen inte strular mer nu....=( Under tävlingen är väl en sak, men en veckas skidåkning i Bruksvallarna och Tjejvasan och Vasaloppet står på spel den här gången...Sjukgymnasten hörde inte av sig förrän igår eftermiddag så det var kört att få nån tid innan resan...Typiskt.

Nu vallas det för fullt i stugan inför morgondagens pass...
Vi har inte kört en meter på snö sen vi kom hem från Italien så det ska bli riktigt skoj att komma ut i morgon bitti! =)

Gustaf vallar. Gösta dricker.


2 kommentarer :

  1. Stort lycka till och kör hårt! Jag kommer tyvärr inte till start. Varit krasslig i veckan och kunde först idag testa ett pass som kändes okej. Men vill inte stressa igång kroppen med en tävling och riskera något. Synd för då får man inte chans att slå skåningarna :D

    SvaraRadera
  2. Snygg kostym på barnbarnet!

    SvaraRadera