tisdag 27 mars 2012

Ski Team Skåne - Lunds nya skidklubb!

Javisst; Lund får en ny, renodlad skidklubb i (v)år! Allt pappersarbete är inte klart än men snart blir "Ski Team Skåne" officiellt en skidklubb. Klubben kommer att anordna träningspass av olika slag och på alla nivåer, Vasaloppsresor och läger och en massa annat roligt. Lund kommer vara klubbens bas och utgångspunkt för träningspassen. Jättekul och spännande och jag tror att det kommer bli kanon på alla sätt och vis! =)

Vi var ett gäng som "tjuvstartade" lite igår och körde ett första gemensamt pass för säsongen. Det var det bästa passet på länge. Det var kul att träffa alla som var med och riktigt härligt väder för ett distanspass. Rundan vi körde blev drygt tre mil inkl. turen till och från samlingsplatsen. Jag körde på 2:or för att få en liten mjukstart och eftersom jag befarade att det sedvanliga "kalvar på grönbete"-fenomenet skulle infinna sig. Men det blev ett ganska lugnt och skönt pass och jag hade den lägsta snittpulsen på riktigt länge. (Ca. 68% av maxpuls.)

Så himla skönt att vara igång med rullskidåkningen igen! Jag ser fram emot en officiell invigningstur med nya klubben snart! =)

Samling innan passet
Foto: Rickard Bergengren

Ett litet stopp på vägen
Foto: Rickard Bergengren

3 kommentarer :

 1. Vad roligt! Finns det något lätt sätt att få info om kommande pass så man kan hänga på? /Johan Lindvall

  SvaraRadera
 2. Hej Johan! Det kommer att finnas info på www.skiteamskane.se senare i vår när saker och ting börjar falla på plats. Men fram till dess kan du kan väl maila mig på fia.jobs snabela hotmail.com eller Håkan på adressen som han skickat skidmail från tidigare (hans hotmail) så ser vi till att du får lite info om vad som händer fram tills dess!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad bra, tack så mycket! /Johan

   Radera