lördag 10 mars 2012

Vasaloppsfoton från LEDsmi-Martin

Igår fick jag ett mail från Martin Ekwall på LEDsmi med några foton han tagit på mig under Vasaloppet. Martin är en riktigt trevlig kille när han inte går omkring och bländar folk med sin superstarka pannlampa! ;-) Dessutom är han en duktig fotograf. Han driver företaget LEDsmi tillsammans med Sören och de säljer pannlampor av olika slag till allt från rullskidåkning till kräftfiske och bilmek.

Martin stod tillsammans med Per Gustavsson från Herrljunga vid stationen i Gopshus. De erbjöd mig en gel men jag kände inget behov av den just då och körde på. Men det var kul att se några bekanta ansikten och få lite extra energi av hejaropen! Och så lyckades jag ju hamna på bild! =)

Jag räcker tunga för att visa att jag
kämpar på för allt jag har...
Foto: Martin Ekwall www.LEDsmi.se

Staka, staka...
Foto: Martin Ekwall www.LEDsmi.se

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar