söndag 7 december 2014

Ny tävling och vinnaren av vallajärnet

Idag är det den andra advent vilket betyder att vi ska presentera vår första vinnare och en ny tävling!

Här är det vinnande julklappsrimmet:
Frun har undrat varför kläderna blitt så glatta,
lämna nu hennes järn ifred och använd istället denna feta platta

Roligt och lagom klurigt att lista ut tyckte vi! :)
Stort grattis till vinnaren som kan se fram emot att få hem ett vallajärn på posten.

15% rabatt på valla och vallatillbehör: 
Men för er som inte vann eller kom på något bra rim ger Huselius Skidsport 15% rabatt inte bara på Rex vallajärn utan på all valla och vallatillbehör fram till och med nästa söndag. (14/12) Bara uppge "fiaochadam" som kod i webbshopen.

Veckans tävling
Eftersom vinterkylan verkar börja sprida sig över landet är vi glada över att kunna presentera en riktigt bra vinterpryl från Salomon som nästa pris: "Salomon Spikecross"! Med Spikecrossen går löpningen som en dans trots is och halka.

Salomon Spikecross


Det är bara att gnugga geniknölarna och komma på ett bra julklappsrim och maila det till jul@fiaochadam.se senast 15:00 den 13:e december! Skriv "julrim" i ämnesraden och glöm inte ange namn, skostorlek och adressen som du vill att ev. pris skickas till.


I samarbete med Salomon/Amer Sports:Salomon är ett av världens ledande företag inom outdoor-segmentet och har bland annat gjort sig kända för löparskor, kläder och alpin utrustning. Sedan ett par år tillbaka har man drivit Salomon Trail Tour; en turné av terränglöparlopp runt om i Sverige med tusentals deltagare. Salomon är också en av de största aktörerna inom längdskidåkning med storåkare som Team Tynell i sitt stall. Sedan 2005 ägs företaget av finska Amer sports. 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar