måndag 23 juni 2014

Fia och Adam mot nya mål - ny blogg och nya samarbetspartners

Nu är den äntligen klar. Vår gemensamma blogg är uppe! :)

Här kommer ni inledningsvis att kunna läsa om vår vardag innan vi flyttar till Mora i slutet av augusti. Det är nämligen en hel del som ska hinnas med innan flytten. Bl.a ska en lägenhet säljas, Ski Team Sweden roll cup ska åkas och naturligtvis ska det tränas något alldeles kopiöst mycket. ;)

Därefter kommer ni kunna följa vår träning och återhämtning under året på skidlinjen i Mora. Vi tänker inte bara skriva vad vi gör på skolan, utan även hur vi gör det! Det ni kan förvänta er kommande år på bloggen är t.ex tekniktips och videofilmer på längdåkning, rullskidåkning, löpning och styrketräning, olika produkttester och kanske till och med ett och annat mattips. ;)

I samband med nylanseringen av bloggen vill vi även passa på att presentera två av våra nya samarbetspartners:

Elpex
Elpex är ett av världens ledande varumärken inom tillverkning av rullskidor och Wasa 610 är den mest sålda klassiska rullskidan sedan 1987. Utveckling, innovation och kvalité är ledord inom företaget. Samarbete med svenska skideliten och närliggande företag har gjort Elpex till vad det är idag. Elpex levererar produkter med kvalité som de är kända för till konkurrenskraftiga priser samtidigt som de aktivt verkar för att minska miljöpåverkan.

Fia har åkt på Elpex ända sedan hon började åka rullskidor och vi är oerhört glada att de vill vara med och stötta oss i vår satsning.

Vi rullar mot nya mål tillsammans!

Johan och Jonas på Elpex


Salomon
Salomon är ett av världens ledande företag inom outdoor-segmentet och har bland annat gjort sig kända för löparskor, kläder och alpin utrustning. Sedan ett par år tillbaka har man drivit Salomon Trail Tour; en turné av terränglöparlopp runt om i Sverige med tusentals deltagare. Salomon är också en av de största aktörerna inom längdskidåkning med storåkare som Team Tynell i sitt stall. Sedan 2005 ägs företaget av finska Amer sports.

Salomon förser oss med särskilt utplockade och preparerade skidor från racingavdelningen, pjäxor, stavar och annan skid- och träningsutrustning. Vi ser verkligen fram emot att bli Salomonåkare och längtar efter att testa vår nya utrustning!

Team Tynell kör Salomon

Nu när Adam officiellt också är bloggare hoppas vi kunna uppdatera bloggen oftare och hitta många intressanta saker att skriva om. Hjälp oss gärna; ställ frågor och kommentera så gör vi vårt bästa för att skriva en innehållsrik och förhoppningsvis underhållande blogg!

//Adam och Fia

2 kommentarer :

  1. Snyggt! Lycka till med er satsning nu :)

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Det ska bli ett riktigt roligt och spännande år :)

    SvaraRadera