fredag 13 juni 2014

52 timmar senaste månaden

Träningen har flutit på bra de senaste veckorna. Jag har fått till två bra mängdveckor med 15 och 16 timmars träning. Min sjukvecka drar ner snittet men det känns ändå väldigt bra att gå över 50 timmar senaste månaden. Det var längesen nu!

I helgen sprang jag och Adam en sväng på Skåneleden med Skryllegården som utgångspunkt. "Svängen" blev strax under 2 mil på stigar och spångar genom skog, över fält och betesmarker. Vi var inte speciellt pigga någon av oss men det blev en mysig jogg i fint väder i alla fall.

Efter löpningen åt vi en glass i Skrylle och slappade lite på gräsmattan innan vi gav oss ut en sväng på rullskidorna. Vi var inte så värst motiverade och det blev en ganska kort runda på 16 km. Jag körde treor och Adam på fyror (eller i själva verket 4/4/4/3:or märkte han i efterhand) och vi stakade mest. Stakningen sista biten upp till Skrylle kändes riktigt bra. Förr i tiden, när jag körde i Björnstorps IF, avslutade vi alla pass med att köra uppför backen till Skryllegården och det känns att det hänt saker sen dess. Tur är väl det.Adam försökte ko-mmunicera med djuren vi mötte

Jag poserar i ett sädesfält


På söndagen körde vi ett distanspass med ett gäng från klubben. Alla hade glasspengar med så turen gick via glassfabriken i hamnen i Lomma. 


Glass!

Sammanbitna glassätare

Rabarber, fläder och nötchoklad

I måndags körde vi ett distanspass med impulser med klubben. Jag körde med treor bak precis som på distanspasset dan innan och det kändes lagom. Hastigheten mellan impulserna blev lite i snabbaste laget ibland men det gick ändå helt ok. Jag ska försöka jobba på min explosivitet och stakteknik i överfart mer framöver. 

Tisdagen var avsatt till vilodag och firande av min och Adams halvårsdag. Tiden går så fort! Vi hade ett jäkla flyt med vädret. Det var nog årets varmaste dag i Skåne och vi möttes upp på stan och gick till Botaniska trädgården och picknickade och hade det allmänt gött. Team Arkmek hade parkerat på Mårtenstorget

Glada skidåkare

Finfina blommor som Adam plockat

Den här veckan har jag sprungit första intervallpasset på en evighet. 4x1300 m med kräkkänningar på de två sista och en topp på nästan 97% av maxpuls. Myyys! Igår körde vi styrka och idag har jag vilat inför morgondagens löptävling. Malmömilen står på schemat följt av 55-års kalas för mina syskon. (25+30 år).  Det kommer inte behövas mycket för att bli lite glad i hatten! ;-)

Målet med Malmömilen? Att försöka hitta det där mellanläget och inte gå ut i 3.50-tempo som på Lundaloppet eller avsluta i det som på Malmömilen förra året. ;-)


Gösta älskar att tugga på korkar så
han uppskattar studenttider i Lund
Nu ska jag kolhydratuppladda med glass inför morgondagen. 
På återseende!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar