onsdag 4 juni 2014

En bild säger mer än tusen ord...

...och just nu känns det som att jag är ett par tusen ord back här på bloggen. Tiden flyger iväg! Förra veckan fick jag äntligen till en mängdvecka med drygt 15 timmars träning. Det var längesen och det kändes grymt kul och skönt. Jag var oväntat pigg under veckan men idag kom baksmällan och jag tog en välbehövlig vilodag. :)

Det bästa med senaste tidens träning är att jag kommit igång bra med löpningen igen. Det är kul, skönt och tidseffektivt. Och jag har inte ont någonstans! :) Morgonjoggarna är en favvo såhär i sommartid. En timmes löpning innan frukost är en grymt skön start på dagen. Det får gå så fort det går helt utan prestationskrav och dagen som följer brukar bli ovanligt bra. 

Det mysigaste passet förra veckan var annars i fredags när jag var hemma hos mamma och pappa och lånade mammas treväxlade damcykel och cyklade ut till Skäralid. Skäralid är ett naturreservat på Söderåsen. Cykelturen tog drygt en halvtimme och sen sprang jag två timmar längs Skåneleden innan jag cyklade hem igen. Det var fint väder och mycket folk ute i skogen. Jag hade glömt ta med mitt vätskebälte med småflaskor så jag sprang runt med ett stort vätskebälte runt midjan. Tur att jag insåg att vätskebälte kunde vara bra i sista stund för vattnet och den halva överblivna snickersen jag hittade behövdes verkligen.

Spångar i skogen i Skäralid

Skåneleden

Det jobbigaste passet i veckan var klubbpasset intervaller som jag försökte mig på i onsdags. Vi körde i Hardebergabacken men lite längre sträcka än vanligt. Det var riktigt tungt på treor och jag fick stå över den femte intervallen för att orka köra en sista. Pulsen var inte alls så hög som den borde men passet blev meningsfullt trots allt. Håkan filmade under själva intervallerna och jag fick bra input om saker att jobba på i de olika teknikerna. Teknikutveckling är kul eftersom det kan ge snabba effekter om den berömda poletten bara behagar trilla ner. 

I lördags sprang jag en timme innan frukost, åt frukost och stack ut och stakade en timme på treor. Oj vad pigg jag var. Eller inte. En timmes stakning kändes som tre. Konstigt det där med tidsuppfattning. 

Den här veckan inledde jag med en morgonjogg och 3 timmar stakning på tvåor på kvällen, varav det mesta med klubben och allt i Adams sällskap. Jäklar vad mycket lättare det känns när man har någon att tjöta med. :) Vi har en transportsträcka på 15 min enkel väg till samlingsplatsen så alla distanspass med klubben får en extra "gratis" halvtimme. I måndags förlängde vi till på köpet lite eftersom det bara saknades en dryg kvart till 3 timmar och jag råkar gilla att lägga in jämna, fina tal i funbeat. ;-) Det var de lättaste tre träningstimmarna på mycket länge.

Gick ju jävligt bra det här med "bilder säger mer än ord" och min intention om en bildbomb istället för ordbajs.

Punkt.

I lördags kväll åt vi kvällsmat på stranden i Ängelholm
Pizza och rödvin satt fint!

Piiiiizzzza!

I söndags var vi på namngivningskalas för "Ossian"

Adam är inte den som skäms i första taget.
Portion 1.

Familjen Frimans sjukt mysiga trädgård

Nu är det sommar!

Igår fick jag sällskap av Adam på gymmet
Kul med omväxling, sällskap och nya övningar!

Vi lekte "döda triceps"-leken
(Och Adams pumaskor från försvaret kom
äntligen till användning)


1 kommentar :

  1. Vad menas med elefantskylten på stranden!? ;)

    SvaraRadera