torsdag 26 juni 2014

4000 minuter

Denna veckan har jag tränat på ganska bra tycker jag. Det är första gången jag kommer över 4000 minuter under 30 dagar på funbeat ;) Det känns i kroppen nu faktiskt. Pulsen går inte riktigt upp som den ska och man saknar det där extra trycket i åkningen. Men det är så det ska vara för längdåkare på sommaren :)

4027 minuter till och med :)


Håkan har hjälpt oss montera bindningar på våra rullskidor denna veckan så att vi har kunnat testa våra nya pjäxor från Salomon. Såhär i efterhand är jag grymt nöjd att jag valde Salomon; de är riktigt sköna att åka i. Störst skillnad märkte jag på skatepjäxan. Den sitter riktigt stabilt runt foten och rörligheten i den övre delen gör att jag får rätt vinkel på fotleden och på så sätt bättre tryck i åkningen!

Nya pjäxor med de nya Salomon SNS Pilot Carbon RS2 bindningarna!

Imorgon är vi ett gäng från klubben som ska upp till Stockholm och köra Stockholm Rollerski. Det är första delen i Ski Team Sweden Roll Cup och är seedningsgrundande för Vasaloppet. Loppet går under lördagen mitt i Stockholm. Det är alltid kul med publikstöd! För de som är riktigt kärva kan man typ två timmar efter rullskidtävlingen även cykla 120km. Jag och Fia cyklar inte men ska delta i den tredje delen i Stockholm Challenge som går under helgen, 21km terränglöpning. Tydligen ska vi upp för slalombacken i Stockholm två gånger. :)

Vi kommer avge korta rapporter via instagram(fiaochadam) under helgen och en längre på bloggen efter helgen!

Ha det fint!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar