onsdag 20 juni 2012

Bloody Wednesday

Nä, så farligt var det inte men en liten blodutgjutelse tänkte jag i alla fall dela med mig av på bloggen idag ;-) :


Onsdagar är intervalldagar på klubbpassen. Fast vi började som vanligt med att köra ett gäng teknik- och balansövningar. Dagens nykomlingar var "frånskjut med bara ett ben" och "frånskjut från stillastånde så långt som möjligt". Utan stavar såklart.

Intervallerna körde vi sen på varvbanan som vi premiäråkte för nån vecka sen. Jag vilade igår och kände mig ganska utvilad så jag passade på att köra på 3:or idag. Redan i starten på första lyckades jag och Bengt-Åke trassla ihop oss och jag fick smaka på lite asfalt. Sen var adrenalinet maxat och trots vurpan gick första intervallen snabbast...Andra intervallen hade jag en liten fight med Oskar som resulterade i 97% av maxpuls vid "målgång" sen lugnade jag ner mig lite och körde de sista två på en mer vettig pulsnivå. (Strax över 90% av max i snitt och som högst 95%.)

På tal om puls invigde Gustaf sin nya pulsklocka idag. Efter det att hans Garmin gick hädan i samband med en vurpa för ett bra tag sen har han funderat och tittat runt efter klocka och i helgen bestämde han sig för att slå till på en "Polar RCX5".Han köpte "Tour de France"-varianten i gult med kadensmätare så nu måste han kanske köpa ett tillbehör med hjul också! ;-)

Den är stilig och lite nättare än TV-apparaten (Garmin 310xt) som jag har på armen....;-) Ska bli kul att se hur den funkar framöver!

Min klocka till vänster och Gustafs i mitten.
Bild från www.dcrainmaker.com

Nu är det vilopuls som gäller.
Gonatt!

1 kommentar :

  1. Det är så himla skönt att se, hur nördig man än känner sig så kan man alltid lita på att ni är värre :)

    SvaraRadera