måndag 10 september 2012

Seedningen för Alliansloppet klar!

Äntligen är seedningstabellen för Alliansloppet till Vasaloppet 2013 klar!

Jag missade led 3 med 2 s. En jäkla tur att jag redan står i 3:an annars hade jag varit tokig! Jag har ju haft sekunderna på min sida tidigare och trodde inte resultatet skulle räcka så långt ens så jag är rätt glad ändå. ;-)

Den stora glädjen är att Gustaf seedat sig till led 1 med stor marginal!
Så kul och välförtjänt! =)
Jag är så stolt och glad för hans skull! =)

Här finns seedningstabellen...

...och här är resultatlistan från Alliansloppet 2012. 

8 kommentarer :

 1. Grattis till er två.
  Bör man stasa en krona eller två på Herr Gustaf i Vasan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Armel! Gustaf har lite kvar att jobba på så jag skulle nog rekommendera att du sparar dina pengar ett par år istället..;-)

   Radera
 2. Du vet ju min åsikt gällande seedning på rullskidor Fia :) Men stort grattis till ett bra lopp! Skönt att du redan står i 3:an! Riktigt kul att Gustaf får stå i 1:an. Det är han värd efter sin fina prestation på Vasaloppet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och du vet väl min åsikt om snåla norrlänningar som inte kan unna rullskidåkande sydlänningar ETT ENDA seedningsgrundande rullskidlopp? ;-)
   Finns ju seedningslopp på snö som är betydligt mer olika Vasaloppet än Alliansloppet. Och varför gnäller ingen på att vi tjejer kan seeda oss på Tjejvasan? DET är väl orättvis och ojämlikt om något? Kul att du kan unna Gustaf plats i led 1 i alla fall! =)

   Radera
 3. Satsar du din krona på Herr Gustaf Wasa så är det dålig återbäring. Han kom ju viserligen först till Mora! Starkt jobbat Fia och Gustaf, kul att träna med er igen, även om det inte kommer att bli så frekvent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. RIktigt kul att träna med dig också! Hoppas du får tillfälle att träna med oss snart igen! Vi kanske kan styra upp nått roligt helgpass när det passar annars?

   Radera