tisdag 18 september 2012

Dax att öka!

Efter femtimmarsträningsdagen har jag tillåtit mig att ta det lite lugnt ett par dagar. Heldagsvila i söndags och bara ett lugnt distanspass på tvåor med klubben igår.

Planen är annars att komma igång och köra mer på tröga hjul nu i höst men eftersom jag inte visste riktigt hur kroppen skulle kännas efter lördagens pass och ville kunna ta det lugnt och fint blev det tvåor. Rätt tänkt. Det gick fort som tusan i början på passet som vanligt men sen skärpte jag mig, lät bli att jaga skejtande klubbkamrater och gick in för att köra kontrollerat med en puls under 75%. ;-) Det var flera som körde på 3:or igår så det fanns ingen anledning att jaga på utan var bara att rätta in sig i leden på en bekväm nivå. Skönt!

Passet kändes oväntat bra. Jag hade lite ont i vänsterarmen som jag aldrig brukar ha problem med men hoppas och tror att det bara var något tillfälligt. Annars var det skönt och kul att köra tillsammans med de andra och veta att man bara behövde vara ute ett par timmar den här gången... 

Monsterpass som lördagens är ett effektivt sätt att få lite perspektiv på tillvaron.

I morse hade jag dubbelbokat mig mentalt och insåg att jag inte kunde gå på gruppträningspasset som jag hade tänkt prova. Tusan också. Jag som var så sugen. 

Jag fick tänka om och se fram emot kvällens stavlöpningspremiär istället.  
Gustaf ska ha introduktion för nybörjargruppen uppe på St.Hans ikväll och alla som vill får vara med. Om jag vill! Jag har inte sprungit med stavar sen den där skensvensexan i juli men ser fram emot att komma igång med det igen. Eller ja. Jag ser i alla fall fram emot känslan EFTER passen. Stavlöpning är så förbannat jobbigt. 

Oj vad trött jag blev bara av att tänka på det...
Nog bäst att jag laddar med lite fika nu om jag ska orka! ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar