lördag 8 september 2012

Fredagsmys och tävling på gång

Fredagen är till ända och efter en sen kvällsjogg följd av hämtmat och film börjar jag känna mig redo för sängen.


Sushi!

Gustaf valde film

Träningsveckan har väl varit sådär. Jag har haft en period efter Alliansloppet med dålig form och efter det där diagonalpasset på treor förra helgen har jag inte fått till något riktigt bra pass. Förra veckan tror jag att jag hade nån förkylning eller nått på gång men den här veckan vet jag inte. Egentligen har det inte känts direkt dåligt men jag har varit klen i jämförelse med mina kombattanter i klubben. 

Dagens jogg var i alla fall riktigt skön. Det kändes bra att springa utan några som helst ambitioner mer än att jag skulle komma ut och röra lite på mig. Jag sprang en dryg mil i moderat tempo och hyfsat låg puls och på slutet två lite snabbare tusingar bara för att det var kul. 

I onsdags var det klubbpass som vanligt. Fast ovanligt många! Det var uppstart för den första åttaveckorskursen för nybörjare och vi var hela 38 pers på plats på parkeringen vid Vipeholmsskolan. Inte illa för en nystartad skidklubb i Skåne! =) Totalt är vi 70 medlemmar i klubben nu. Så jäkla kul! =)Igår var det årsmöte och i samband med det fanns det möjlighet att prova kläder från Trimtex. Det var verkligen toppenkvalitet och bra passform på alla provkläder vi fått och nu ska jag bara se till att få fram designförslag på allt från tävlingsdräkt till överdragskläder, pannband och mössor så vi kan bestämma hur det ska se ut och hinna få allt till vintersäsongen drar igång. Vinter! Snö! Längdskidor! Åh, vad jag längtar!

Efter årsmötet var vi ett gäng som gick och käkade på Glorias i Lund. Jag beställde in 250 g ryggbiff under tvång från Gustaf som ville ha resterna om jag inte orkade äta upp. Det blev en bit över men inte så mycket som jag (och Gustaf) trodde. =) 

På söndag är det dags för tävling igen så jag har medvetet inte tränat så hårt den här veckan med hopp om lite bättre form i helgen. Hallands Rullski är en rolig tävling och efter den är det lugnt på tävlingsfronten ett tag framöver. Det känns bra att få mer tid att träna. Tävlingarna stör träningsupplägget ganska mycket tycker jag. Ska man gå in för dem måste man ju träna lite mindre innan och det tar en hel del tid och energi att fara omkring. I år har vi därför valt att prioritera träning framför flertalet tävlingar och bara köra de tävlingar vi verkligen känner för och satsar på. 

I morgon är planen att köra ett kort, snabbt pass på tävlingshjulen för att få in känslan lite. 

Nu är planen att sova. 
Gonatt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar