torsdag 26 januari 2012

På väg!

Jepp, efter mycket om och men är vi nu på väg ner till Italien. Hittills har vi åkt både tåg och båt och kommer dessutom få lyckan att köra hyrbil sista 30 milen från Munchen i morgon bitti för att de italienska busschauförrerna, lokförarna och piloterna inte känner för att jobba just i morgon. Tågen till Innsbruck gick inte heller att boka och 30 mil kändes lite mastigt på skidorna med ett halvt tons bagage…;-)

Gustaf testar det dansk/indiska köket

Funderar på att skippa carboloadern och slå
 till på en 5 kilos Nutella på båten istället...

Man vet att man börjar bli gammal när man
har med sig en egen nackkudde på resorna....;-)

Gustaf datanördar han med..


Vi har precis bytt till nattåget och snart är det dax att korka upp (eller ja, skruva av korken i alla fall…) på rödvinet som vi tänkte skulle få hjälpa till att göra resan lite trevligare…Är det ok med vin med skruvkork Erik Wickström? Basilisk heter det. Låter lite läskigt men är gott tycker vi!

Vill också passa på att skicka en hälsning till Lotta där hemma som är sjuk och blivit tvungen att stanna hem. Jättetrist. Hoppas du blir bättre snart!

Passar på att hälsa hem till Gustafs föräldrar också. De har vårt lilla monster hos sig nu. Antagligen ligger han och myser i fårskinnsfåtöljen med Sven i detta nu. =)

Oj. Nu måste jag ju hälsa vidare om jag inte ska få stryk när jag kommer hem. Pappa ser säkert till att få sin dagliga dos av sport framför TV:n och mamma spelar nog wordfeud eller sitter och sover framför TV:n om jag känner henne rätt. Hoppas ni har det bra vad ni nu än hittar på! =)

Det gäller för övrigt er alla!
Vi hörs!

1 kommentar :

  1. Tack Fia! Jag är grön av avund men hoppas ni får en härlig dag imorgon! Och hoppas du inte börjar känna av ålderskrämporna än ;)

    SvaraRadera