fredag 13 januari 2012

Chinner?

I går kväll stack vi iväg en sväng till gymmet. Vi körde vårt alternativa pass som inte innehåller så mycket maskiner utan chins, dips, bellyback, situps på lutande bänk mm. Lyckades göra 6 breda fina chins och 15 djupa fina dips...Nytt rekord på båda under inspektion och godkännande av Gustaf. (Han är hård!) Dipsen gick mycket bättre när jag verkligen var noga med att starta stilla hängande så som Gustaf brukar påpeka. (Man kanske skulle lyssna lite mer på honom ändå....;-)) Kom inte alls i gungning utan kunde hänga helt rakt. Kändes bra. Nu vill jag klara många fler! =) Ska lägga in det som ett kul litet extra träningsmål.

Surfade lite på chins idag. Tjejer har ju så himla mycket svårare för det generellt än vad killar har. Hittade en tråd på funbeat där detta diskuterades och hittade den här filmen i samband med detta:


Kan inte mer än hålla med: Skidegodt!
Inspirerande!
Jag hoppas att mina danska gener kan bidra med något här! ;-)

Fast den här filmen var ändå den bästa och roligaste jag sett på länge:


Det är kanske "chinner" man ska bli när man blir stor? ;-)

1 kommentar :

  1. Ha ha vilken rolig film! Chinner känner man sig ganska långt ifrån som tjej (utom hon danskan kanske...!). Jag har oxå förbättring av chins som lite roligt mål, det är ju lite imponerande kunna sånt :-)

    SvaraRadera