tisdag 10 januari 2012

Marcialonga 2012 - here we come!

Yes! Det blir så ändå! Jag kommer att fira min 30-årsdag med att åka 7 mil skidor i Italien och det känns grymt bra! =) Nu gäller det bara att hålla sig hel och frisk.

I förra veckan började vi leta startplatser på allvar eftersom vi båda konstaterat att vi ALDRIG skulle ångra om vi åkte loppet, men garanterat om vi inte alla fall försökt få tag på startplatser seriöst. Det visade sig att sista dag för namnändringar var den 13/1 så det började kännas lite småstressigt. Hängde på startplatser.se regelbundet men missade ändå en plats med en hårsmån för att jag inte tittat på en dryg timme och sen var det dåligt med platser till salu. Vinstlotterna drogs istället i gästboken på IK Sterns hemsida precis innan vi stack iväg till Tjeckien. Nu väntar vi bara på att få en bekräftelse på Gustafs anmälan också så är allt klart.

Stort tack till Andreas Kvist som sålde sin plats till mig och Tony Norling som sålde en plats till Gustaf. (Efter lite meck fram och tillbaka när jag insåg att jag hade skickat mina anmälningsuppgifter till båda...)

Nu ska vi bara fixa boende och resa också! ;-)

5 kommentarer :

 1. Rickard Bergengren10 januari 2012 kl. 12:55

  sweet!

  SvaraRadera
 2. yes! känns kanonbra! nu hoppas jag bara på lite finare förhållande än det var i helgen...=) jag önskar mig solsken och räls i födelsedagspresent!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en lika trevlig resa som jag hade förra året. Kom ihåg att italiensk logik inte är att leka med...
  http://www.youtube.com/watch?v=-eScxjUIOd0&context=C36bee0eADOEgsToPDskIKQhJFngTKHavXagkwMUiW

  SvaraRadera
 4. LIna: Vilken fin film du gjort! =) Blir sjukt sugen på skidåkning!

  SvaraRadera
 5. Och jag är lite avundsjuk på dig, det är en otroligt mysig tävling i sanslöst vacker natur. Det står tanter och bjuder på vin längs spåret. Och maten är lite roligare än i Tjeckien :)
  Trevlig resa!

  SvaraRadera