fredag 13 januari 2012

Ledsmi - ny sponsor!

Det känns riktigt kul att få berätta att jag har fått en ny sponsor! Martin Ekwall på LEDsmi och jag har haft lite kontakt senaste tiden och idag fick jag ett spännande grönt paket på posten! Nu blir det inga fler rullskid- och löppass i mörker! Jag har nämligen blivit med pannlampa. Och inte vilken pannlampa som helst, utan "Tripple 3*XPG". Fast jag bryr mig ju inte så mycket om vad den heter utan mest att den lyser bra...;-)

Paketet med lampan och huvudställning för löpning

Själva lampan

Batteripacket är satt på uppladdning och jag och Gösta väntar med spänning på att den ska ladda klart så jag får testlysa lite med den! =) Nu finns det inga ursäkter. Nu kan jag träna, dag som natt. Alltid i ljus! =)

Gösta väntar otåligt på att lampan ska lysa grönt

För tillfället väntar jag även på att Gustaf ska komma hem från gymmet. Han var tvungen att jobba sent idag och stack iväg för att köra lite intervaller. Själv var jag ute en sväng med Lasse, Ivan och Ivans arbetskamrat idag på eftermiddagen. Det var strålande solsken och hade det inte varit för att det blåste halv storm hade allt varit perfekt! ;-) Vi körde backintervaller i Odarslöv. De andra på skate medan jag harvade mig fram på mina 3:or. Jag är så glad för dem! =) De kvalar in som en het kandidat till förra årets bästa köp!

När Gustaf kommer hem ska vi gå på bio. Det blir en lagom aktivitet för kvällen för imorgon bitti väntar långpass på rullorna. Biljetter till "Sherlock Holmes" är bokade. Popcorn ska inmundigas och Coca-Cola ska drickas! 

Trevlig helg på er!

1 kommentar :

  1. Jag tror Mora-Nisse och Gösta skulle komma bra överens.

    SvaraRadera