torsdag 6 oktober 2011

Sliten men tuff

Jag skulle ljuga om jag sa att jag kände mig pigg och stark på måndagens klubbpass. Det var nog snarare ett av de tröttaste och segaste passen jag genomfört...Så här i efterhand var det kanske inte så smart att spänna på sig 3:orna med tanke på helgen och att jag redan hade ont i kroppen. Men 3:or blev det. Och tungt var det!

Men jag tog mig upp för den där långa, sega backen som jag egentligen gillar rätt bra. Det blev två gånger av varje teknik utom frånskjut och med lite småfusk på sista diagonalåkningen. Jag ser verkligen fram emot att köra samma pass när jag är piggare! 

Igår höll Gustaf i stavlöpningen på St Hans, men jag bestämde mig för att ta en vilodag. Jag har haft ont i ryggen efter helgen och kände mig väldigt sliten. Jag passade på att vara lite huslig och städade, handlade (hela Coop på Mårtenstorget luktade kanelbulle dagen till ära så det råkade följa med ett par hem...) och sen lagade jag godaste köttfärspajen

Idag har jag varit i Simrishamn på jobb. Väl hemma igen gick jag en lång promenad med Gösta innan vi landade på soffan för en powernap. (Om än en ganska lång sådan...=)) Jag skippade klubbträningen och körde ett sent pass på gymmet med Gustaf när han kom hem från jobbet i stället. Vi hade hoppats att SkiErg skulle vara på plats, men icke så vi fick roa oss med ett alternativt styrkepass följt av intervaller på crosstrainer. Körde chins, dips, knäböj med skivstång och sen visade Gustaf mig en ny övning med medicinboll; "superstar-kast". (Fast vi kastade bollen mot en vägg i stället...)

Jag poserar vid dips-ställningen

På crosstrainern körde vi 4 intervaller á 4 min med 2 min vila. Kändes tungt i benen men jag fick upp pulsen hyfsat. Och framförallt svettades jag floder! Det är ju helt sjukt vad man svettas när man tränar kondition inomhus! 

Snabbare än Iphone4

Nu är jag lite lagom slö. Dax att sova!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar