tisdag 18 oktober 2011

Seg start på veckan

Sitter inbäddad i en filt i soffan med laptopen i knäet. Det är mörkt, regnet öser ner och jag är helt slut. Jag var lika trött i går efter att ha spenderat dagen i en bil och på fotojobb i Gislaved men Gustaf var lite piggare och lurade med mig på ett sent pass på gymmet. Det gick ganska bra, men jag var väldigt trött och ville egentligen helst lägga mig och sova på stretchmattorna. Vi värmde upp med lite tok-rodd (efter några minuters lugnare uppvärmning försökte vi komma upp i så hög fart som möjligt på tre tag.) Vi höll på att flyga all världens väg och hade fullt sjå att hålla oss kvar på maskinerna...=) Dagens roligaste träningsmoment. =)

Efter lite stretch körde vi sen vårt alternativa styrkepass som innehåller chins, dips, enbensknäböj och lite annat smått och gott. Gustaf började även visa mig hur man gör frivändning men han hade ont i ryggen och jag kände mig också sliten och hade lite ont så vi skippade det. Vi nöjde oss med att köra några marklyft istället. 

Som avslutning skulle Gustaf köra 4x4-intervaller på crosstrainer, men jag var så trött och valde att bara jogga lite på löpbandet bredvid och slötitta på 2 1/2 men. (Hur ofta sänds det egentligen? Det visas alltid när jag är på gymmet...) Efter hans första intervall hade jag fått upp flåset lite och blev sugen på att trots allt göra ett försök. Jag körde två intervaller innan Gustaf gav upp på sin tredje. Sen fick det fan räcka och vi gick hem och konstaterade att vi lever ett suspekt liv. 

Idag har jag och Gösta varit på kontoret hela dan. Det har regnat i stort sett hela dan och jag har varit väldigt trött men fått ganska mycket gjort trots allt. Tur. För ikväll lär det inte bli mycket gjort i alla fall. Jag har fått Gustafs välsignelse att vila. Eller snarare; han utmanade mig att våga vila. Jag hoppas på att vara laddad för träning med klubben i morgon istället. 

Nu ska jag läsa lite i min bok som jag försummat ett par dagar. Undrar om jag inte ska ta och leta upp något onyttigt att stoppa i kakhålet också nu när jag är i slapp-mode och den här träningsdagen ändå har skitit sig...

2 kommentarer :

  1. Vad är det för såsiga tillfällen du gymmar på? 2½ män kan man ju bara DRÖMMA om när man tränar innan jobbet! Då är det bara The Nanny och i bästa fall Magnum på teve. Och Magnum är INTE lika bra som man mindes det... :S

    /Andreas

    SvaraRadera
  2. Jadu, det blir ofta sena gympass för min del av någon anledning. Har varit där fram till de stänger klockan tio ett antal gånger nu. Gymma innan jobbet har jag aldrig provat....;-) Det kanske vore nått.

    Magnum har jag inget som helst förhållande till. (Du vet, jag är ju inte sådär gammal som du är!) The Nanny tyckte jag var kul när jag var liten. Hennes röst är verkligen underbar. ;-)

    SvaraRadera