tisdag 20 oktober 2015

Tröskel och distans på rullskidor

Igår ringde klockan klockan 07:00 som vanligt, frukosten är ju 07:30 varje morgon. Med förhoppning om att vara piggare vid nästa vakning ställde vi ny väckning 07:40. fast det räckte inte riktigt... Vi var fortfarande trötta. Vi bestämde oss för att skippa frukosten och klockan 08:30 gick vi tillslut upp. Lite bristande disciplin men huvudet var riktigt trött efter en heldag i bilen på söndagen.

Vi hade bestämt oss för att köra klassiska trösklar i Bergkarlås och när vi gick upp såg vädret riktigt lovande ut, strålande sol och skön kall luft. Men när vi skulle ge oss ut hade en tät dimma lagt sig över hela Mora.

Dimman började lätta lite när passet var klart

Totalt fick vi in drygt 40 minuter A3 tid. Vi hade båda lätt att få upp pulsen så vi kunde njuta hela vägen upp till toppen av Turistvägen. Dimman som låg i Mora var inte särskilt tjock så ganska snabbat när vi tagit några höjdmeter lättade den och vi fick lite sol på oss också. :)

Idag inleddes dagen för Fia med tentamen i Anatomi och Fysiologikursen som hon läser. Eftersom den är på distans så fick hon skriva den hemma framför datorn. Adam gav sig ut på rullskidorna så länge. När Fia var klar (den tog bara 18 min att skriva) så gav vi oss ut på ett distanspass tillsammans.

Våra fina OneWaystavar och Gesundaberget bakom

Motivationen på passet idag var inte på topp direkt. Grått, fuktigt väder och vi var båda ganska trötta. Men men, alla pass kan inte vara roliga. ;-) Vissa ska bara betas av...

Imorgon blir det löpning i Östnor. Röda rundan, oklart hur långt och kuperad den är, Minatti hade inte sprungit den tidigare så vi får väl se (som vanligt). :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar