torsdag 7 juli 2011

Tillbaka till vardagen

Fick verkligen anstränga mig för att inte ge mig ut och träna i måndags, men jag hade lite känningar i höger handled och tyckte att jag borde behöva en vilodag efter helgens rullskidläger. Tisdag morgon körde jag ett lugnt löppass innan frukost. Ett av mina favoritpass! Det hade regnat på natten, men på morgonen sken solen. Perfekt väder att springa i alltså. Försökte springa i "prattempo" även om jag inte hade någon att prata med...;-) (Det är nog det jag behöver för att få till mina låånga, luunga pass! En snackig löparkompis! =))

Tillbaka hemma gjorde jag en av mina favoritsmoothies med vaniljyoghurt, frusna hallon och mango.
Mmm...

På kvällen körde jag ett lika lugnt skatepass. Ville mest komma ut och få lite mer tid på skidorna. Kände av höger axel lite i början men det blev bättre sen. Det går framåt hela tiden nu; känner mig mer stabil och har lättare för att slappna av. Och framförallt blir jag så lycklig av att köra skate! =) Det är en helt fantastisk sport som fler borde prova!

Igår kväll var det intervallträning med klubben. Var inte alls sugen på att träna när vi kom fram till Skryllegården. Kände inget sug efter att ta ut mig utan var bara allmänt trött. Men det var bara att härda ut. Och det var ju trots allt min favoritbacke vi skulle till. (Den är kort och lagom brant..=)) Körde stakning, stakning med frånskjut och diagonal. Två av varje. Stakningen gick hyfsat, allt annat riktigt kasst. Har tappat frånskjutstekniken totalt och diagonalåkning har jag ju aldrig varit bra på. Fick några bra tips av Gustaf på vägen tillbaka sen. Ska gå in för att bli bättre på frånskjut framöver.

I söndags när vi åkte med Håkan a.k.a. "Rullskidspecialisten" hem från lägret kunde jag inte motstå frestelsen att köpa med mig ett par nya bakhjul. Så nu ligger mina första 3:or och väntar på att bli monterade! Ska sätta dem på mina gamla Elpex som i stort sett inte har några bakhjul i dagsläget. =) Tror det kommer hjälpa mig att få rätt på tekniken på frånskjutet och förbättra stakningen. Går det tyngre kan man ju inte "fuska" med tekniken på samma sätt. Ser fram emot att börja träna med 3:or framöver.Men idag blir det vila!
Vi ska ha lite afterwork på kontoret och det passar väldigt bra med en hel dags vila nu.
Har ju trots allt tränat mer än någonsin den senaste månaden och vill hålla mig frisk och skadefri.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar