söndag 10 juli 2011

Säsongens första vurpa

Tada! Där satt den! Jag som gått och varit så nöjd för att jag inte trillat en enda gång den här säsongen. Jag och Gustaf körde en skaterunda nu ikväll och uppför backen till Skrylle lyckades jag klanta till det och sätta staven framför mig på något sätt.

Jag slog mig själv i solarplexus med handen och bankade knäet och armbågen i asfalten. Låg och kippade efter andan en bra stund innan jag tog mig upp och konstaterade att staven var hel och att jag bara hade lite små skrapsår. Rätt nöjd med mitt "val" av plats för vurpan. Är det någonstans man ska trilla på rullskidor är det väl uppför en bred väg med lite trafik i typ 10 km/h...=) Med ett ömt knä tog jag mig vidare upp till Skrylle för påfyllning av vattenflaskan. På vägen kunde jag surt konstatera att min träningskompis Garmin, fått sig en rejäl skråma, dock inget som påverkar funktionen. Displayen hade klarat sig helt och hållet.

Stackars Garmin
Stackars mig
Hoppas på att skråmorna på mig själv inte heller påverkar funktionen. ;-) Imorgon är det ju distanspass med klubben och jag har ingen lust att sitta hemma och sura med ett kasst knä då...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar