torsdag 15 november 2012

Vasalöparen har kommit!

Idag när jag hämtade in posten kunde jag förtjust konstatera att det låg inte mindre än två Vasalöparen i postlådan. En till mig och en till Gustaf. (Ganska onödigt kan man tycka? Tror bara att det skickas ut en per hushåll annars men såg nu att adresserna ser lite olika ut så det kanske har med det att göra.)

Jaja, jag var snabb att titta igenom den i alla fall. Läste en intressant artikel om vikten av jämnt och stabilt blodsocker och artiklarna om Sereina Boner, Lars Suther och Maria Gräfnings. Alltid intressant att läsa om andra skidåkares träning. Gillar särskilt att få inblick i hur en vanlig träningsvecka för dem ser ut.

Fast innan jag började läsa tittade jag på innehållsförteckningen och bläddrade fram till s.38 för att konstatera att min artikel "Kvinnor v/s män  - borde vi träna på olika sätt?" faktiskt fanns där. Spännande. Min första publicerade artikel någonsin! =)Ikväll blir det gymträning. Ser verkligen fram emot det! Fick ju hoppa över ett pass förra veckan inför helgens tester och missade tisdagspasset för att jag väntade på Gustaf som aldrig kom hem. (Eller inte i tid för att hinna till gymmet i alla fall...) Så det ska bli riktigt skönt och kul att styrketräna idag! =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar