onsdag 7 november 2012

Mot skidtunneln!

Imorgon eftermiddag bär det av till Torsby och skidtunneln. Jag har verkligen velat få in en helg på snö innan vårt klubbläger i mitten på december. Förra året var jag, Gustaf, Håkan, Lotta och Rickard en helg i tunneln i månadsskiftet september/oktober och jag kommer ihåg att jag tyckte att det kändes skönt att bli av med den värsta ovanan inför det efterföljande klubblägret. I år var det dock nära att det rann ut i sanden men så visade sig den här helgen passa perfekt!

Bild från:
http://www.skitunnel.se

På fredag morgon klockan nio ska vi till tunnelns testcenter och göra ett antal olika tester. Det ska bli väldigt intressant! Efter mitt förra misslyckade försök till laktattest på rullskidor på band lutar det starkt åt att jag kör testet på löpband den här gången istället. Kanske med stavar.

Eftersom jag tränat på flitigt en längre sammanhängande period (tio dagar utan vilodag) blir det fullständig vila idag och antagligen i morgon också. Vi har fått instruktioner om att inte köra några tuffa pass (intervaller eller hård styrketräning) två dagar innan testerna. Jag skulle kunna köra ett väldigt lätt och kort A1-pass i morgon bara för att inte dega ihop helt men det lutar som sagt åt två dagar total vila. Jag kommer ha fullt upp med allt fix inför resan så det blir nog inte så svårt att undvika att träna.

Skidorna ligger i en hög i vardagsrummet och ska vallas. Rullskidstrugorna ska bytas ut till snötrugor. Vinterhandskar och skidkläder ska letas fram ur gömmorna.

Yihaa! =)


Jag har en känsla av att jag inte kommer
sakna Lund i helgen....

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar