torsdag 25 oktober 2012

Tända ljus, te och soffmys

Gustaf är på gymmet och jag sitter hemma uppkrupen i soffan med en filt över mig och laptopen i knäet. Regnet har vräkt ner ikväll och jag var ännu mer omotiverad till träning än igår. Styrketräning var uteslutet och ett intervallpass på SkiErg kändes dömt att misslyckas. Istället för att gå till gymmet omotiverad och köra ett pass som troligtvis inte skulle ge mig något stannade jag hemma för att samla kraft och motivation inför ett förmiddagspass i morgon istället.

När det lockar mer att städa lägenheten och diska än att gå och träna är det illa! ;-) Lägenheten är hittad i all bråte i alla fall och jag har som sagt slagit mig till ro på soffan i väntan på att Gustaf ska komma hem. Har tänt ljus, sitter och smuttar på mitt favvo-te ("Baronens röda" - specialblandning av Kahls i Malmö 50/50 av deras roiboos te jordgubb/vanilj och citron) och lyssnar på Laleh. En riktigt skön kväll med andra ord. 

En träningsrelaterad sak har jag i alla fall gjort idag. Jag anmälde mig till helgens skejttävling som är DM i fristil. Var lite tveksam till om jag skulle köra men eftersom Gustaf ändå ska dit passar jag på. Bara 10 km för D21. Lagom långt (kort) för mig att öva skejt på tävlingshjul. Och det ska bli kul att få köra på Ring Knutstorps motorbana. Hoppas bara att vädret blir bra nu...

Haha. Gustaf kom precis hem och konstaterade att jag gjorde rätt som stannade hemma....=) Träningsvärken sen gårdagens skejtintervaller hade ställt till det för honom på SkiErg-intervallerna. Oväntat. ;-) Bra för mitt samvete.

Från dagens promenad med Gösta

Höst-Gösta

Rykande hett!Inga kommentarer :

Skicka en kommentar