onsdag 10 oktober 2012

Höst!

Det blir mörkare och mörkare för varje vecka nu och idag har det dessutom varit kallare än tidigare. Fast inte sådär otäckt kallt utan friskt kallt. Och stilla. Hösten är så himla härlig när den är på det humöret. 

En timme innan klubbpasset började kom det en riktig skur men lagom till det var dags att ge sig iväg hade vädret ordnat upp sig och det var riktigt fint när vi lämnade parkeringen på Vipeholm. 

Passet började med att vi körde vi några olika diagonalövningar längs varvet på Gastelyckan. Gustaf hade funderat ut några nya riktigt bra övningar. På vägen tillbaka fick jag en sten i hjulet och vurpade. Första vurpan på länge. Mina braiga adidastights gick sönder men annars var det inte så farligt och jag kunde fortsätta passet utan några men. Nu i efterhand är dock knäet svullet och ömt. =( 

Efter teknikträningen körde vi korta intervaller. Ca. 240 m långa. Aningen utför på ena hållet och alltså aningen uppför på vägen tillbaka. Vi körde först 10 st. Fullt ös 240 m för att sen låta pulsen sjunka ner till typ 75% innan nästa påbörjades. Efter 10 st var det 5 min serievila och sen samma sak en gång till. Riktigt jobbigt på slutet. Styrketräningen igår hängde nog i. 

Under sista intervallen sabbade jag stavspetsen. Inte min dag idag tydligen. Fast det var ju tur i oturen att det inte hände förrän på sista intervallen. Tur var också att den gick av men att det blev kvar en liten plutt så det gick iaf att staka hjälpligt på grov asfalt. 

Efter diagonalåkning tillbaka till Vipeholm avslutade vi med att köra ett antal stakövningar i kvarteret nedanför Vipeholmsskolan. Tricepsstakning, smirrestak mm. Jag var riktigt trött och hade verkligen ont i triceps på slutet. Ett riktigt gött pass alltså! =)


Många nya ansikten på parkeringen idag


Gustaf instruerar och jag kan inte låta bli
att fota den fina ångan i pannlampeskenet. 1 kommentar :

  1. Hallå!
    Jag vet inte om du minns mig men jag lämnade en kommentar här för ganska länge sen då jag också har en fralla =)
    Anledningen till att jag skriver nu är för att jag har arangerat en bloggträff i Lund den 27:e okt, vi är ett gäng bloggare som träffas och minglar, äter gott, nätverkar och har allmänt trevligt och alla som deltar får med sig en goodiebag hem. Du får jättegärna komma om du har möjlighet så att man kan lära känna fler bloggare här i krokarna! Mvh Suz www.icanrestwhenimdead.com

    SvaraRadera