tisdag 16 oktober 2012

Snart SM i rullskidor!

På lördag är det dags för SM i klassiska rullskidor i Lidköping.Det var lite snack fram och tillbaka hur det skulle bli med SM i år men Lidköpings VSK tog på sig att arrangera det! Bra och riktigt kul!

Här är inbjudan.

Enl. PM:et är banan svagt kuperad och går på mindre landsväg med asfalt i bra skick. Det är en rundbana där varje varv är 16 km.

D21 kör två varv och alltså 32 km medan H21 kör tre varv och 48 km. Känns bra med en kortare bana för min del. Runt 32 km ligger våra vanliga distanspass med klubben på och nu är det ju på tävlingshjul. Lite lagom långt. Och svagt kuperad bana låter bra. =)

Blir lite nervös nu när jag tänker på tävlingen faktiskt. Det är ju ändå SM. Har inte ägnat det så mycket tanke innan mer än att vi har anmält oss. Ja, vi! Gustaf också! Trots allt strul med handen och bristfällig träning på klassiska skidor gör han ett försök.

Än så länge är det bara jag och Madeleine från Stern som är anmälda i D21. Hoppas verkligen det blir ett antal efteranmälningar också. Sandra Hansson borde ju köra!

I H21 är startfältet lite mer imponerande. Dan Moberg, Anders Svanebo, Bill Impola, Markus Jönsson, Tobias Westman och Samuel Norlén tillhör väl favoriterna skulle jag tro.

Vi har även anmält oss till banketten efteråt och ska bara fixa någonstans att bo också.
Helst någonstans där Gösta också får vara med.

Lutar åt att vi hyr en stuga på campingen vid restaurangen där prisutdelning och bankett ska vara. Smidigt att ha nära hem efter banketten. =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar