tisdag 16 oktober 2012

En god proteinbar!

Gustaf har lovordat proteinbarsen som han fick på köpet när han beställde vassle från gymgrossisten och igår passade jag på att sno med mig en på träningspasset. Jag kände mig trött och sliten efter morgonens intervallpass och anade att jag kanske skulle behöva lite energi under distanspasset med klubben. Det gjorde jag inte men jag åt några tuggor av den efter passet istället. Hungrig och nyfiken. =)

Mmm. Jag håller med Gustaf! Godaste proteinbaren jag har smakat tror jag minsann. (Inte för att jag har smakat så många...;-)) "Chocolate Fantasy" hette smaken och den var förvånadsvärt chokladig och hade en svag mintsmak. Bra konsistens med lite crunch. Inte dum alls. Jag testade "Nutty peanut" på ett långpass för ett tag sen och den var också godare än väntat.
Från gymgrossistens hemsida:
Varje Goodlife proteinbar ger ca. 190kcal, 16g protein och 20g kolhydrater.

Goodlife passar perfekt som mellanmål när som helst under dagen.


Snabb energi före träningen
Snabb återhämtning efter träningen
Bra näring vid mellanmål
Fri från sötningsmedel
Fri från transfett
Innehåller hydrolyserat protein

Innehåll Choklad (Chocolate Fantasy): Fruktos-glukossirap, mjölkprotein, choklad 20% (socker, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin)), sorbitolsirap, hydrolyserat vassleprotein, sojakrisp (sojaprotein, tapiocastärkelse, salt), sojaolja, avfettat kakaopulver 1,8%, vatten, smakämnen, salt, emulgeringsmedel (soja lecitin).Ovanstående säger mig inte så mycket men fyller ut lite i alla fall...;-)

Jag tror minsann jag ska äta andra halvan av baren efter styrketräningen ikväll. 
Om jag kan hålla mig tills dess....;-)

1 kommentar :

  1. Hej!

    Jag håller på med en sida om proteinbars, vad de olika barerna har för syfte.. protein, energi, deff osv.. kom gärna med tips ska jag försöka få till en bra samlingssida :)

    Med vänlig hälsning
    Niklas

    SvaraRadera