söndag 1 juli 2012

Sista dagen på rullskidlägret

Nu sitter jag i bilen på väg hem från årets rullskidläger. Det har varit en riktig kanonhelg på alla sätt och vis och jag är lite lagom mör nu!

Dagens avslutning var ett distanspass på strax under fyra mil. Vi körde runt sjön Åsunden motsatt varv mot förra året och fick de mer kuperade delarna tidigare på rundan och avslutade med en lång sträcka på banvallen. Flackt och fint. Väldigt skönt efter en tuff helg även om tempot var ganska friskt ibland.

Det regnade en skvätt och var riktigt blött på vägarna på sina ställen. (Det var kul att se skillnaden på oss som körde på Elpex och de som körde på Swenor. Smutsiga ben= Swenor. Vet inte vad de tänkte när de designade stänkskärmen?) Med tanke på vädret fick telefonen/kameran stanna hemma så jag har tyvärr inga bildbevis från dagens pass.

Första stunden hade jag ont i kroppen och det kändes lite segt. Jag ville inte riskera att köra på för hårt tidigt utan försökte ligga så jag hade kontroll hela tiden och det gick bra. Sen släppte det, kroppen kändes bättre och bättre och jag kunde ligga på med pulsen under kontroll och avslutade med en spurt mot en klubbkamrat som nog vill vara anonym med tanke på utfallet...;-) (Ledtråd: Skånsk skidförsäljare som kan prata obehindrat vid maxpuls.)

Det blev en riktigt skön avslutning på helgen!
Nu är det bara att vila upp sig och ladda om inför morgondagens klubbpass... ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar