fredag 6 juli 2012

Bak, benstyrka och SkiErg-intervaller

Träningsmotivationen var inte på topp idag heller. Jag var visserligen ganska sugen på att köra lite skate men det regnade och alternativet att springa fanns inte eftersom jag sprang igår. Sjukgymnasten tyckte att jag skulle ha minst en dag och helst fler mellan löppassen nu i början.

Istället gjorde jag en sak som jag tänkt göra länge men inte hunnit med: Jag bakade knäckebröd! Mamma har bakat supergoda fröknäcken efter ett recept från Ica tidigare och jag letade upp det på nätet och satte igång. Lätt som en plätt! (Fast som den tävlingsmänniska jag är gillade jag inte riktigt receptbeskrivningen som sa att man skulle kavla ut "så tunt som möjligt". Tunt blev det i alla fall. ;-))


Degklump...

...blev knäckebröd!
Amazing!

På kvällen körde jag och Gustaf ett benpass på gymmet avslutat med 4x4 på SkiErg. Inget myspass direkt. SkiErg-intervallerna är nog de passen jag fruktar mest för tillfället. Den här gången var inte mer njutbar än vanligt och det slutade i sedvanlig ordning med att vi låg som två blöta fläckar på golvet på gymmet och flåsade. Folk tittar lite försynt och verkar undra vad tusan vi pysslar med. 

Sen gick vi hem en liten extrasväng genom parker och fina kvarter och njöt av det svalkande duggregnet. Dusch, hämtmat, ett par avsnitt av Game of Thrones och lite jordgubbar på det och kvällen är fulländad.

Imorgon hoppas vi på finfint väder för träning och utflykt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar