fredag 16 december 2011

Två startplatser till Marcialonga över?

Jag vet inte riktigt hur vi tänkte när vi INTE köpte startplats till Marcialonga. Eller jo, det vet jag ju men det är ändå lika surt nu när vi verkligen vill åka men inte har någon startplats.

Marcialonga råkar sammanfalla med min 30-årsdag. (Jo, jag är så gammal även om ingen brukar tro det...) Först hade jag och Gustaf en tanke om att dra till värmen och fira min födelsedag med en marathon i Miami. Men Gustaf har inte kunnat springa på jättelänge pga ryggproblem och jag har helt släppt tanken på ett marathon i januari.  Ett skidlopp däremot, nu när snön lyst med sin frånvaro, känns otroligt lockande.

Foto: www.marcialonga.it

Vilket sätt att fira sin födelsedag på! Jag har jobbat på att försöka övertala familjen att hänga på ner till Italien men det har inte gått nått vidare. Pappa hatar kyla, flygning och bilkörning på vintervägar. Och håller sig helst inom ett par mils radie från hemmet. Helkört med andra ord. Men nu skiter jag i vilket. Jag vill fira min födelsedag med loppet! Får fira med släkt och vänner senare helt enkelt. Om jag nu mot förmodan lyckas skrapa fram två startplatser...

Marcialonga känns som det perfekta Fia-loppet. Mycket stakning. Det är iofs en brant backe på slutet, men den är ju inte så lång, och slutet är så nära då! Och nya Fia kan ju inte bara staka utan börjar även få kläm på diagonalåkning och frånskjut. Jag vill!

Sälj två biljetter till mig och jag är för evigt tacksam!
(Det går att nå mig på mail förnamn.efternamn@hotmail.com)

1 kommentar :

  1. http://www.startplatser.se/visa_annons.asp?id=7907
    http://www.startplatser.se/visa_annons.asp?id=7808
    http://www.startplatser.se/visa_annons.asp?id=7803

    SvaraRadera