söndag 11 december 2011

Ski Team Syd - ett grabbgäng som vill mer

Den senaste veckan har om möjligt gått ännu snabbare än förra. Just nu är jag är i Långberget och åker skidor utan hjul. På snö! Idag har jag till och med premiäråkt mina nya skateskidor. De är bra. Jag är dålig. Men jag ska bli mycket bättre framöver. Och det är verkligen kul att få lite snöträning. Nästa vecka lär det ju bli skidåkning på asfalt i Skåne igen...

Fast det tänker jag inte tänka på nu. Tredje advent är här och i Hjulkalendern får vi möta ett gäng killar som kämpar tillsammans mot högt ställda mål.

(Eftersom jag som sagt är ute i obygden just nu har jag världens slöaste internet och har haft lite problem med att ladda upp filen på slideshare. Funkar det inte så ligger det en högupplöst pdf här: www.fiajobs.se/blogg/skiteamsyd.pdf)Här finns Ski Team Syds egen hemsida.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar