söndag 18 september 2011

En sjukt intensiv lördag

Det här ett kort sammandrag av vad jag gjorde i går:

Målade väggen i vardagsrummet två gånger (första gången natten mellan fredag och lördag, andra efter träningen)
Bakade baguetter (bästa receptet finns här - tar sin lilla stund men blir riktigt bra!)
Körde ett distanspass på 3 timmar med klubben
Städade hela lägenheten (det såg ut som kriget här så det var inte direkt på dammvippenivå, snarare bulldozer...)
Gjorde en kantarellpaj
Var moraliskt stöd till Gustaf när han gjorde cheesecake och getostpaj.

Puh.

Leilas baguetter men mina
var nästan lika fina!

Som belöning fick vi en trevlig mini-kräftskiva tillsammans med goda vänner!
Efter allt ätande gick vi på Quiz på Mejeriet som följdes av "Prick prick" (standup-klubb)
Jag fick tvinga i Gustaf kaffe för att han inte skulle somna. När det inte fick önskad effekt gick vi på tyngre grejjer. (Redbull/vodka)

Annars var det en ganska lugn tillställning. Jag socialdrack lite Hallands fläder till kräftorna bara för sakens skull. Till osten drack vi ett riktigt gott rödvin och sen slog jag av oförklarlig anledning till på en Xider (en sån där citrus fizz som smakar lite som rengöringsmedel) när vi var ute. Var inte ett dugg sugen på öl. Lite orolig för att jag håller på att bli sjuk...

Idag är klockan snart fyra och vi har inte gjort ett jota. Eller inte tränat i alla fall...;-)
Finns en viss risk att det inte blir något tränat idag heller.

Men jag har i alla fall tänkt lite på träning...=)
Om mindre än två veckor åker vi på träningsläger i skidtunneln i Torsby. Ser verkligen fram emot det! Skidor. Utan hjul! Wohoo! Måste verkligen börja samla snömil om jag ska nå mina mål för vintern...

1 kommentar :

  1. Gud vad man längtar till snön nu! I helgen började jag så smått titta på stugor och grejer i Orsa och på ett par andra ställen för att dra ihop ett inofficiellt träningsläger med några kompisar i februari nån gång, och jag blev helt trånsjuk. Jag ville gå ner i förrådet genast och klappa lite på mina sommarvilande skidor. :)

    Du, jag testar gärna din cykel! Den verkar ju vara i rätt storlek och allt. Ska du inte ha den kvar alltså? Du kan väl mejla mig lite mer info om den och så kan vi väl se om vi kan hitta nån tid då du är hemma och jag kan komma ner och prova? Min mejl är therese.wahlgren@gmail.com

    SvaraRadera