onsdag 14 september 2011

3 x T - Testtävling, tårta och teknikproblem

Idag var det testtävling med klubben. Gustaf var hemma och kurerade sig medan jag stack iväg till Skrylle. I bilen kom jag på att jag glömt pulsbandet och på plats i Skrylle visade det sig att jag även hade glömt ladda klockan. Klantigt och typiskt! Men jag körde iväg samtidigt som Christoffer som jag vet kommer i mål en bra stund innan mig och han fick alltså fick ta min tid också, så det löste sig alldeles utmärkt ändå!

Det var tungt idag. Jag har fortfarande ont i muskler lite här och var sen i söndags och hade spätt på med lite träningsvärk efter gårdagens stavlöpningspremiär. Körde på Gustafs stavar eftersom jag inte hunnit fixa nya sen jag pajade staven. Vädret var ungefär som förväntat. Fast det regnade inte! Däremot blåste det friskt. Men det är ju samma sak för alla så det spelar egentligen mindre roll. Och det är väl bra för pannbenet om inte annat. Rundan kändes ändå ok. Kände mig stark i stakningen uppför men frånskjutet finns det mycket att jobba på. Hade lite sparring längs vägen idag som motiverade mig! =) För att göra det ännu mer spännande vände Tom om efter en tappad stavspets och satsade sedan för att komma ifatt och om. Men jag körde om honom på sista raksträckan i alla fall...=) (Men han startade efter mig så han hade i alla fall en bättre tid...)

Väl tillbaka vid Skryllegården bjöd Håkan på tårta i klubbstugan för att fira sin 39-årsdag. Gott och trevligt! Inte riktigt lika trevligt var det när jag gick ut till bilen och konstaterade att fjärrnyckeln till bilen fått för sig att sluta fungera. Tittade tom. på nummerplåten för att konstatera att det faktiskt var rätt bil. Det finns ju en manuell nyckel i fjärrnyckeln, men den har vi tidigare konstaterat att den inte fungerar att låsa upp med. (Men inte brytt oss om eftersom fjärrlåset fungerar och är det vi använder...ARRRGGH!!!) Jag försökte trots allt en stund och hoppades att fjärrnyckeln skulle få för sig att fungera lika plötsligt som den slutat fungera, men nä. 

Som tur var hade jag tagit ut telefonen ur bilen innan fikat så jag ringde Gustaf som letade upp reservnyckeln och funderade på hur vi skulle lösa det hela. Han funderade på att cykla ut, men just då började det regna och det kändes inte som någon bra lösning att Gustaf som är sjuk skulle cykla iväg 12 km i ovädret. Jag övervägde att springa hem, men problemet att få hem bilen hade kvarstått och regn, rusk och 12 km löpning i mörker kändes inte så smart det heller. Till slut löste det sig genom att en släkting till Gustaf som bor inte så långt från oss skjutsade ut Gustaf till Skrylle. 

Jag var glad att jag i alla fall bytt tröja och tagit med överdragskläder och telefonen till fikat! Blev lite kyligt trots allt innan jag började roa mig med att springa varv på parkeringen. När en bil rullade in på Skrylles tomma parkering en timme senare var jag rätt nöjd med springandet och väldigt tacksam för att bli hämtad. 

Väl hemma igen firade jag hemkomsten med en stor tallrik spaghetti och köttfärssås!
Slutet gott, allting gott eller hur är det? =)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar