fredag 26 augusti 2011

Fat camp

Svampmackor
Nybakt bröd varje dag
Kaffe med vetebröd
Potatisplättar med bacon och lingonsylt
Tjälknöl med potatisgratäng
Fisk med sås och potatismos
Köttfärsbiffar med gräddsås
Rabarberpaj med vaniljsås
Glass
Givetsvis rikligt med smör och grädde i allt som går att ha smör och grädde i

Det här är ett urval av vad vi har stoppat i oss under dagarna hos Gustafs farmor.
Jag har en känsla av att det riskerar att bli tungt i morgon. Tur att vi åker hem till Lund snart igen. =)

Idag har vi kört ett väldigt lugnt pass med fokus på teknik. Vi filmade varandra lite och jag blev deprimerad över att se hur sjukt fult jag åker...Men också peppad att komma tillrätta med saker och ting! Vädret var riktigt fint och vi åkte en liten runda i ett mysigt gammalt industriområde. Men jag undrar fortfarande vad jag egentligen har gett mig in på. Väderprognosen ser i alla fall bra ut. Hade det varit blött och halt också hade det känts ännu värre...

Fint väder och omgivning men ack så ful skateåkning
(så jag valde en bild där jag är långt bort...;-))


Nu är i alla fall allt som går att förbereda inför i morgon förberett. Ägg är kokta. Kaffekokaren laddad. Nybakt bröd ligger såklart och väntar. Rullskidor, stavar och pjäxor är utpackade i bilen. Nya stavspetsar på. 

Vi har enligt eniro tre timmars resa framför oss. Vi hoppas att det går betydligt fortare men måste ändå ha marginal så vi satsar på att rulla iväg 5.30. Starten går 10.00.

Nu ska det bara sovas lite också.
Gonatt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar