onsdag 18 maj 2011

Rullskidor i vått och torrt

Efter en kass träningshelg med besök hos familjen, födelsedagskalas och allmänt slappande började veckan med ett ovanligt kort distanspass med klubben i spöregn.
Eftersom Gustaf varit förkyld och jag känt mig väldigt trött och seg var vi rätt nöjda med att överhuvudtaget komma ut och träna även om det bara blev 2 mil åkt.

Mina träningsskidor börjar dock bli väldigt slitna nu och jag har bestämt mig för att köpa nya. Har velat om jag ska köra på Swenor Carbonfibre eller Elpex Team som jag ju varit väldigt nöjd med. Så för att göra valet ännu svårare lånade jag Gustafs skidor (Carbonfibre) en sväng igår kväll för att utvärdera. Eftersom jag inte orkade byta hjul blev det även min premiärtur med 3:or. Inte alls så hemskt som jag trodde att det skulle vara! I och för sig körde jag ju bara en dryg mil...=) Men det gav mersmak i alla fall. Mer 3:or framöver får det bli! Det var dock den enda insikten jag fick av testet. Men jag har bestämt mig för att satsa på Elpex i alla fall. Har aldrig haft något strul med mina gamla Elpex Team (mer än att hjulen nu är totalt slut...) Elpex Wasa var min allra första skida som jag ärvde av Gustaf och den har inte alls den svikten och åkkänslan. Har jag tur hinner Håkan a.k.a "Rullskidspecialisten" få med sig dem till träningen i kväll. Wohoo! Man blir visst lycklig av prylar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar