tisdag 24 maj 2011

Vasaloppet 2012Sådär ja. Nu är jag anmäld till 2012 års Vasalopp. Känns skönt att vara anmäld i tid för en gångs skull. Förra året köpte jag startplats av en klubbkamrat i andra hand, visserligen i hyfsat god tid. Året innan satt jag i bilen på vägen upp till Mora och surfade efter platser till både mig och Gustaf.

Nu ska jag bara seeda upp mig också. Blev ju nerputtad från 5:an till 6:an och vill minst tillbaka till 5:an igen. Det måste jag om jag ens ska ha nån chans att uppnå mina mål. Förhoppningen är att Alliansloppet kommer vara seedningsgrundande i år också, men oavsett ska vi se till att planera in några seedningslopp på snö det här året. Förra året körde vi inte ett enda.

Det stora problemet brukar dock vara att hålla igång träningstakten under höst/vinter när stormarna viner och slasket gör det omöjligt att åka rullskidor. I år funderar vi på att boka in en boost-träningstrip på senhösten. Rullskidvänlig semesterort efterlyses!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar