onsdag 25 maj 2011

Varför välja när man kan få båda?

Klubbpass på onsdagar är lika med intervallträning och så var det även idag. Skillnaden mot de vanliga intervallpassen var att vi höll på i 2 h och avverkade dryga 3 mil. Så dagens intervall pass kvalar in även som distanspass. Inte illa..=)

Vi värmde upp och åkte sen 5 gånger uppför en ca. 2 km lång backe.
Tanken med passet var till viss del att förbereda oss inför helgens tävling i Göteborg.
"King of the Hill" som tävlingen passande nog heter (fast lite diskriminerande är det kanske ändå? ;-)) går på en cykelbana i Partille och är en dubbeljakt. Man kör 4 km uppför en backe. Först klassiskt med individuell start och sen jaktstart i fri teknik.

Eftersom jag fortfarande är en sopa på skate har jag inte bestämt mig för hur jag ska göra med andra loppet än. Har inte så stora förhoppningar om att komma något annat än sist så frågan är bara på vilket sätt jag ska göra det...=)

Gustaf är på konferens idag och missade alltså dagens klubbpass men vi har planer på att ge oss ut och utvärdera skaten imorgon. Jag tänkte klocka lite tider och se om det ev. skulle kunna vara så att det går fortare på skate än klassiskt FAST jag åker som en kratta. Men som det känns idag lutar det åt att jag åker klassiskt båda loppen. Men nästa år! Då blir det andra bullar. Då ska jag ha hunnit lära mig åka bättre än bra!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar