fredag 13 maj 2011

Banlöpning - jobbigt, jobbigt men roligt, roligt!

I slutet av förra säsongen var jag och Gustaf med på några banlöpningspass och i år har vi gått in för att vara med på klubbens torsdagspass regelbundet.
Jag trodde aldrig att det kunde vara så kul att springa runt på en gummibana!
Jag har även varit lite skeptisk till att springa tillsammans med andra, men det funkar kanon. Uppslutningen på passen är bra så det finns alltid en passande grupp att hänga på och personer att fightas med och mot...=)

Igår var det tusingar som gällde. Fem till tio stycken med vila på ca. 1,5 min mellan.
Kände mig väldigt seg. Körde rullskidor med klubben kvällen innan med mycket diagonal- och frånskjutsövningar och ett morgonpass löpning innan det.
Så det blev banlöpning efter en mer aktiv vecka än vanligt under mitt försök att trappa upp träningsdosen ett snäpp. Jag kämpade på och är rätt nöjd med mina 5x1000 i 4.04-4.25 tempo. Men det finns mycket att jobba på. Och framförallt ska det springas mycket mer framöver!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar